LaridaConsult

Wij helpen jou om een willekeurig probleem binnen een maand te analyseren en aan te pakken

Voor een vaste prijs* en toegesneden op jouw situatie

Drie eenvoudige stappen

  • Maak een afspraak
    Doe de quiz en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.
  • Maak een Plan
    Na de intake maken we een plan hoe we jouw probleem in 5 werkdagen kunnen aanpakken met een maximale doorlooptijd van één maand .
  • Pak het probleem aan
    Samen met jouw team analyseren we het probleem en pakken we het aan. Dit doen we in een aantal sessies met verschillende werkvormen op maat voor jouw probleem.

LaridaConsult is uniek in zijn aanpak!

Klik de onderdelen open voor meer informatie

Binnen een maand resultaat

Onze aanpak van het realiseren van een oplossing binnen een maand maakt ons echt uniek. Veel opdrachtgevers hebben hun buik vol van adviseurs die uurtje-factuurtje ingehuurd worden. Larida Consult heeft daarom complete oplossingen in a box samengesteld. Na een grondige intake wordt er besloten welke instrumenten we gebruiken om tot een afgesproken resultaat te komen. De oplossingen in a box hebben meestal een doorlooptijd van een maand en een bewerkingstijd van 5 dagen.

Solutions in a Box voor een vaste prijs

Het Solutions in a Box concept betekent dat we met ongeveer 5 werkdagen binnen een maand voor een vaste prijs resultaat willen halen. Dit zorgt voor focus in je team en voor extra energie. Bovendien hoeft de investering nooit een probleem te zijn. De vaste prijs is 4995 Euro (ex. BTW).

 

Effectief digitaal samenwerken

We hebben gemerkt dat het belangrijk is om uitdagingen structureel aan te pakken. Hiervoor heeft Larida Consult een Toolbox ontwikkeld. Deze Toolbox is gevuld met best practices uit een aantal methoden en dit combineren we met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van breinvriendelijk leren en samenwerken.

Larida Consult gebruikt software die erop gericht is op eenvoudige samenwerken en die snelle beeldvorming en analyses mogelijk maakt. Deze software zijn SAAS oplossingen en ze zijn randvoorwaardelijk om tot de gewenste resultaten te komen.

Larida Consult gebruikt Mindmeister en Meistertask (eventueel Trello) om van brainstorm tot planvorming te kunnen komen. Voor gerichte gezamenlijke creatieve denksessies maken we gebruik van Miro. Dit is een online platform om samen te brainstormen met doelgerichte onderleggers (canvasses)

Resultaat door ervaring en best practices

Resultaat staat voorop. Larida Consult kan je helpen om snel complexiteit te doorgronden of de oorzaken te vinden van problemen die zich in je organisatie voordoen. 

Door het visueel maken van zaken kunnen we snel met groepen snel tot een gezamenlijk denkmodel komen en tot actie overgaan. Het gebruik van metaforen in projecten helpt iedereen om de focus vast te houden en goed samen te werken.

Hiervoor gebruiken we een mix van de best practices uit onder andere lean, TOC, BiSL, ITIL gecombineerd met creatieve denktechnieken.

We bereiken ook resultaat doordat we business uitdagingen niet als IT probleem aanpakken maar integraal. Dat wil zeggen dat we naar de processen, de cultuur, het management én de ICT ondersteuning kijken.

Wie zit er achter LaridaConsult


Ton

Meeuwissen

Ik ben Ton Meeuwissen en ik heb ruim 20 jaar ervaring met informatiemanagement en met creatieve denktechnieken.


Ik ben altijd op zoek naar de best mogelijke innovatieve oplossingen en werk graag samen met groepen aan een adequate informatievoorziening.


Buiten het vak informatiemanagement help ik individuen en teams graag om effectiever te werken. Daarbij maak ik gebruik van creatieve denktechnieken en visualisatie. 


Meer informatie vind je op mijn LinkedIn profiel.


Wat zeggen anderen over LaridaConsult

Ton is  sterk in zijn vak en heel open en communicatief. Zijn analytisch vermogen en gebruik van mind maps is top op of the bill.

Hij heeft een brede en diepe kennis van ICT en business gerelateerde zaken. Als je iemand nodig hebt om je te helpen met complexe organisatieveranderingen dan is hij je man.

Bas Kooter

Ton's belangrijkste kwaliteit is zijn analytisch vermogen en hij verstaat de kunst om de huidige situatie goed te beschrijven en ook de alternatieven uit te werken naar de gewenste situatie.

Door zijn diepgaande kennis in usability en nieuwe technologie komt hij vaak tot innovatieve oplossingen die de architectuurtoets kunnen doorstaan. Een uitstekende adviseur.. Behalve deze kwaliteiten is hij een plezierig persoon om mee samen te werken. Ton Begrijpt mensen.

Hemmo de Groot

Contactinformatie

Mind Mappen
>