LaridaConsult

InnovatieBoost

Blijf de concurrentie vóór en stimuleer je groei met Innovatie

De InnovatieBoost leert je hoe

Waarom een InnovatieBoost?

Innovatie is van essentieel belang voor organisaties om te overleven en te groeien in een steeds veranderende markt. Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom je bezig zou moeten zijn met Innovatie:

 • Concurrentievoordeel: Innovatieve ideeën kunnen ervoor zorgen dat je je kunt onderscheiden van je concurrenten en zo een voorsprong kunt behalen en behouden.
 • Kostenbesparingen: Innovatie kan processen efficiënter maken en zo kosten besparen voor je organisatie.
 • Nieuwe markten: Innovatie kan helpen om nieuwe markten te vinden en nieuwe klanten aan te trekken.
 • Productiviteit: Innovatieve oplossingen kunnen helpen om de productiviteit van je team te verbeteren en zo de efficiëntie van je organisatie te vergroten.
 • Toekomstbestendigheid: Innovatie zorgt ervoor dat je organisatie zich kan aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en toekomstbestendig blijft.

Wij helpen jou om het innovatiedenken in het DNA van je organisatie te krijgen zodat je niet meer continu hoeft te rennen. Een goede eerste stap daarvoor is de InnovatieBoost. Een interactief programma van vier dagdelen waarin je medewerkers kennis kunnen maken met Innovatie en Innovatiedenken. 

Uiteraard stemmen we de inhoud helemaal af op het kennis- en ervaringsniveau van je organisatie. Hieronder lees je hoe we te werk gaan.

Drie eenvoudige stappen

1

Maak een Afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. We nemen de tijd voor je om samen te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

2

Bepaal de inhoud

Na de intake bepalen we samen hoe we de InnovatieBoost binnen jouw organisatie vorm gaan geven

3

Let's Boost

In vier dagdelen gaan we je medewerkers meer leren over innovatie en alle relevante aspecten daarvan.

De InnovatieBoost van LaridaConsult is uniek

We passen het programma aan op jouw organisatie. Het is niet ons feestje maar dat van jou. Klik op de pijltjes voor meer informatie.

Op maat voor jouw organisatie

Onze InnovatieBoost is niet zomaar een cursus. We houden rekening met het kennis- en ervaringsniveau van je medewerkers en passen de onderdelen van de training daarop aan.
We houden ook rekening met je branche en de uitdagingen daarin.

Het is een programma in plaats van een training

InnovatieBoost is meer dan 4 dagdelen training. Het is een interactief programma met huiswerkopgaven en mogelijkheid tot nazorg. 

 

Vaste prijs

We werken met een vaste prijs voor een programma van in totaal vier dagdelen. We hanteren wel een maximum van acht deelnemers per InnovatieBoost programma's.

 

Medewerkers kunnen meteen aan de slag

Het programma is niet zomaar een kennisdump van zaken rondom Innovatie en Innovatiedenken. Het is "outcome oriented" dat wil zeggen dat de medewerkers er meteen mee aan de slag kunnen in hun eigen situatie.

 

Het gaat verder dan alleen innovatie

In het programma komen een aantal onderdelen altijd terug. Innovatie is een proces en het vereist en bepaalde mindset en gedachtengang.  We nemen dit hele spectrum mee in de InnovatieBoost.

 • Het innovatieproces
 • De Innovatiemindset of Innovatiedenken
 • Innovatie inbedden in je eigen organisatie
 • Doorontwikkelen van je Innovatie trajecten

Veelgestelde vragen (FAQ's)

We kunnen ons voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt. Kijk in onderstaande FAQ voor de antwoorden.

Ik vind de prijs hoog. Kan ik ook een kleiner pakket afnemen?

De InnovatieBoost is een kant en klaar programma dat op maat is gemaakt voor je organisatie. Afhankelijk van de vraag die je hebt kun je ook altijd advies inkopen per dagdeel. Zie de prijsopgave verderop voor meer informatie.

Wat bedoel je met "op maat gemaakt"?

Daarmee bedoelen we dat we de modules die we hebben kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen. In de intake zullen we dat bespreken en kijken in hoeverre we dit kunnen doen.
De InnovatieBoost is dus geen standaardprogramma. Het kan aangepast worden aan je organisatie. Dat maakt het uniek.

 

Hoe is de betaling geregeld?

Betaling vind plaats vooraf. Wij moeten het programma kunnen samenstellen en daarvoor maken we kosten.

 

Ik twijfel of mijn medewerkers of mijn team hieraan toe zijn

Het is begrijpelijk dat je dit denkt én we kunnen je ervan verzekeren dat je medewerkers deze aanpak zeker zullen waarderen. De kracht zit in doelgerichte workshops die zo ingericht zijn dat ze je medewerkers energie geven en dat ze resultaten opleveren. Het is niet te vergelijken met de trainingen of brainstorms die je wel eens met een groep doet. InnovatieBoost is echt gemaakt om te motiveren en de volgende stap te zetten.

 

Moet alles op lokatie of kan het ook online?

Het kan zowel volledig op lokatie als volledig digitaal en alles daartussen in.
Het heeft de voorkeur om een mix tussen online en fysiek op lokatie te kiezen. In het intakegesprek bespreken we samen hoe we de uitvoering gaan doen en waar.

 

InnovatieBoost zijn vier dagdelen. Hoelang duurt het programma dan?

Wij adviseren om minstens elke maand een dagdeel in te plannen. In dat geval duurt het programma vier maanden. Het kan natuurlijk korter als je dat wilt. Je moet er wel rekening mee houden dat de medewerkers de mogelijheid krijgen om het geleerde toe te passen. 

 

Is er een vervolg op de InnovatieBoost?

We kunnen altijd een vervolg of uitbreiding afspreken. Houdt er dan rekening mee dat de kosten relatief hoger zullen zijn dan die van dit programma omdat het maatwerk is.

 

Wat kost de dienstverlening?

De InnovatieBoost is een programma van vier dagdelen voor een vaste prijs. We kunnen ook advies leveren op het gebied van creatieve denktechnieken, innovatie en workshops. Zie de prijzen hieronder.

InnovatieBoost

2497

Geef je team of organisatie een InnovatieBoost in 4 dagdelen

 • Online Intake
 • Het Innovatieproces
 • Innovatie Mindset
 • Innovatie inbedden in je organisatie
 • Ontwikkelen Innovatieworkshops
 • Op maat gemaakt
 • Vier dagdelen 

Consultancy

600 per dagdeel

Advies op het gebied van creatieve denktechnieken en het ontwerpen en begeleiden van workshops

 • Geschikt voor maatwerk
 • Flexibel
 • Ook af te nemen als strippenkaart (20% korting)

Wie zit er achter LaridaConsult


Ton

Meeuwissen

Ik ben Ton Meeuwissen en ik heb ruim 20 jaar ervaring met informatiemanagement en met creatieve denktechnieken.

Ik ben altijd op zoek naar de best mogelijke innovatieve oplossingen en werk graag samen met groepen aan een adequate informatievoorziening.

Buiten het vak informatiemanagement help ik individuen en teams graag om effectiever te werken. Daarbij maak ik gebruik van creatieve denktechnieken en visualisatie. 


Meer informatie vind je op mijn LinkedIn profiel.


Wat zeggen anderen over LaridaConsult

Ton is  sterk in zijn vak en heel open en communicatief. Zijn analytisch vermogen en gebruik van mind maps is top op of the bill.

Hij heeft een brede en diepe kennis van ICT en business gerelateerde zaken. Als je iemand nodig hebt om je te helpen met complexe organisatieveranderingen dan is hij je man.

Bas Kooter

Ton's belangrijkste kwaliteit is zijn analytisch vermogen en hij verstaat de kunst om de huidige situatie goed te beschrijven en ook de alternatieven uit te werken naar de gewenste situatie.

Door zijn diepgaande kennis in usability en nieuwe technologie komt hij vaak tot innovatieve oplossingen die de architectuurtoets kunnen doorstaan. Een uitstekende adviseur.. Behalve deze kwaliteiten is hij een plezierig persoon om mee samen te werken. Ton Begrijpt mensen.

Hemmo de Groot

Contactinformatie

>