Categorieën : Uncategorized

 

Hallo visuele denkers.

We gaan nu echt van start. Ik ben druk bezig met alle voorbereidingen van de training voor 1 maart a.s. in het van der Valk Hotel in Duiven. Het is een mooie lokatie voor een mooie training.

Behalve de voorbereidingen voor de training gaat het eerste Visueeltje – onze nieuwsbrief – er ook uit in de laatste week van februari.

Wat kun je verwachten?

We laten in de  4 uur durende intensieve training een aantal aspecten van visueel denken aan de orde komen. Zonder al te veel te verklappen kan ik je melden dat we een aantal leuke dingen gaan doen. Je zult je in elk geval niet vervelen en ook als je niet kunt tekenen is dat geen reden om niet te komen. Visueel denken gaat veel verder dan plaatjes tekenen. Het gaat om concepten duidelijk maken, zaken visualiseren etc.

We gaan het hebben over de inzet van visueel denken bij het schrijven, het vergaderenen het presenteren. Je gaat hier ook zelf mee aan de slag tijdens de training.

Ben je al een beetje benieuwd geraakt? Aarzel dan niet in schrijf je in! Voor het geld hoef je het niet te laten want 1 maart geldt eenspeciale prijs van € 100 (excl. BTW)

Daarvoor krijg je:

  • Een leuke en leerzame middag
  • Technieken waarmee je meteen de volgende dag aan de slag kunt
  • Vaardigheden om effectiever te kunnen werken
  • Veel extra materiaal
  • .. en nog veel meer

Dus wat let je?

Schrijf je in en ervaar het zelf!

Tot dinsdag 1 maart

Zegt het voort... like of deel deze pagina met je vrienden.

 Gepost op : februari 24, 2011
Tags :